Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart reageert op leedvermaak Spanje: 'Zei toch dat tegen Spanje spelen beter was geweest'

Van der Vaart reageert op leedvermaak Spanje: 'Zei toch dat tegen Spanje spelen beter was geweest'

28 juni 2021, 11:45

Rafael van der Vaart heeft gereageerd op al het leedvermaak uit Spanje. De NOS-analist was namelijk eerder kritisch op het spel van de Spaanse ploeg, maar wordt nu op zijn plek gezet na de pijnlijke uitschakeling van Oranje.

In de Spaanse media werd er gesproken over 'karma', maar de oud-middenvelder van onder meer Real Madrid kan er wel om lachen. 'ik zei toch dat het beter voor Oranje was geweest om tegen Spanje te spelen', schrijft Van der Vaart op Twitter. 'Alle gekheid op een stokje, vreselijke wedstrijd van Nederland en Tsjechië verdiende te winnen.'

Spanje begon moeizaam aan het EK. De Spanjaarden speelden 1-1 gelijk tegen Polen en was virtueel de tegenstander van Oranje in de achtste finales. 'Laten we het hopen', zei Van der Vaart eerder dit toernooi bij de NOS. 'Fluitend door, echt. Ik vind het een verschrikking: Spanje, jezus... Er zit eigenlijk niks in.'

 

 

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.