Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart pleit voor Van Nistelrooij bij Ajax: ‘Echt een hele goede trainer’

26 feb 2024, 11:14

Rafael van der Vaart pleitte zondagavond in Studio Voetbal voor Ruud van Nistelrooij als opvolger van John van 't Schip bij Ajax.

De kans is realistisch dat Ajax aan het einde van het seizoen aan de slag gaat met een nieuwe hoofdtrainer en Van der Vaart ziet dan ook twee geschikte kandidaten. “Over Frank de Boer zegt iedereen: top, maar ik heb met mensen gesproken en het schijnt dat Van Nistelrooij echt een hele goede trainer is. Nou, dan maar een Van Nistelrooij."

René van der Gijp pleitte onlangs in Vandaag Inside om Ron Jans aan het roer te zetten bij Ajax (zie video), maar in Jans ziet Van der Vaart niets. “Nee, er moet een grote naam naar Ajax komen."

Pierre van Hooijdonk ziet Van Nistelrooij niet naar Ajax gaan. “Dat is niet realistisch, Rafael. Van Nistelrooij is een oer-PSV’er die in geen honderd jaar naar Ajax zal gaan”, waarna Van der Vaart reageert: “Ik vind het heel gek dat je dat zegt. Ik denk dat als Ajax morgen belt, hij er wel voor openstaat.”

Johan Derksen vertelde vorige week in Vandaag Inside dat hij in Arne Slot een uitstekende trainer ziet voor Ajax. “Als ik Ajax was, zou ik Arne Slot voor 8 jaar vastleggen”. Bekijk de beelden in de video hieronder.

René: ‘Het gaat 4 of 5 jaar duren voor Ajax weer om de titel kan spelen’
1:29
René: ‘Het gaat 4 of 5 jaar duren voor Ajax weer om de titel kan spelen’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.