Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart onderbreekt tv-uitzending om Boskamp te feliciteren met kampioenschap Feyenoord

Van der Vaart onderbreekt tv-uitzending om Boskamp te feliciteren met kampioenschap Feyenoord

16 mei 2023, 20:55

Rafael van der Vaart heeft dinsdagavond een Champions League-uitzending van RTL7 onderbroken. De oud-Ajacied wilde Jan Boskamp, vanavond analist voor het Champions League-duel tussen Inter en AC Milan, feliciteren met het kampioenschap van Feyenoord.

"Goedenavond heren", zei Van der Vaart bij binnenkomst. "Ik zit straks bij Ziggo en ik zag jullie net, namens een Ajacied, dik verdiend, dus ik wil jullie feliciteren! Ik heb de huldiging gezien en zelfs ik had kippenvel. Wij hebben elkaar vaker gezien dus ik dacht 'ik kom gewoon even naar binnen'".

Van der Vaart kon rekenen op een dikke knuffel van Boskamp, die de oud-middenvelder een shirt van Feyenoord aanbood. "Die kan ik natuurlijk niet aandoen", lachte VDV.

In 'Koffie met Boskamp' reageerde Jan maandag al dolbij op het kampioenschap van zijn Feyenoord.

Koffie met Boskamp: Feyenoord-tattoo voor Jan na landskampioenschap?!
18:30
Koffie met Boskamp: Feyenoord-tattoo voor Jan na landskampioenschap?!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.