Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart: 'Ik zou bijna willen aanraden: verlaat Ajax en word basisspeler'

Van der Vaart: 'Ik zou bijna willen aanraden: verlaat Ajax en word basisspeler'

5 sep 2022, 15:17

Rafael van der Vaart is onder de indruk geraakt van Mohammed Kudus. De voormalig middenvelder zag Kudus sterk invallen in het duel van Ajax met SC Cambuur (4-0).

Kudus speelde de gehele tweede helft en maakte, op aangeven van Calvin Bassey, het vierde doelpunt van Ajax. “Dat vind ik leuk, hij krijgt niet heel veel kansen maar heeft echt alles wat een goede middenvelder of halve spits moet hebben”, zegt Van der Vaart bij Studio Voetbal. "Hij is onwijs sterk aan de bal en een heerlijke speler om naar te kijken. Ik denk dat Ajax nog veel plezier aan hem gaat hebben.” 

Van der Vaart vindt Kudus eigenlijk te goed voor de bank van Ajax. “Ik zou hem bijna willen aanraden: ga ergens anders heen en word basisspeler. Hij zal het heus wel accepteren om op de bank te zitten, maar misschien moet hij weg als hij in januari een nieuwe aanbieding krijgt.”

Kudus stond de afgelopen weken in de nadrukkelijke belangstelling van Everton en sloeg twee trainingen over, maar Ajax hield een transfer van de Ghanees naar Engeland tegen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.