Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart ergert zich aan Ajax-fans: 'Hier word ik heel verdrietig van'

Van der Vaart ergert zich aan Ajax-fans: 'Hier word ik heel verdrietig van'

22 mei 2023, 11:20

Rafael van der Vaart heeft zich afgelopen zondag geërgerd aan een gedeelte van de supporters van Ajax. Voorafgaand aan het duel met FC Utrecht kwam algemeen directeur Edwin van der Sar het veld op voor het afscheid van Maarten Stekelenburg en Michael Reiziger, waarna de fans hem hard uitfloten.

"Hier word ik heel verdrietig van", reageerde Van der Vaart zondagavond bij Studio Voetbal. "We weten allemaal dat het zo werkt in het voetbal, maar deze man heeft als speler zo veel betekend en in zijn functie heeft hij het ook heel goed gedaan. Ik vind het jammer dat je krediet tot aan de voordeur is, daarna is het weer klaar."

"Dit is toch pijnlijk om te zien? De grote Van der Sar", vervolgde Van der Vaart. "Als hij mooie woorden spreekt voor Stekelenburg en Reiziger, kunnen ze het nog niet opbrengen om even hun mond te houden. Dat ze hem daarna uitfluiten, het zal. Ik vond dit zo respectloos naar iedereen eigenlijk, jammer", aldus de oud-middenvelder.

Ook trainer John Heitinga sprak zich uit over het uitfluiten van Van der Sar. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Heitinga over uitfluiten van Van der Sar: 'Het is een icoon'
0:56
Heitinga over uitfluiten van Van der Sar: 'Het is een icoon'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.