Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart blikt terug: 'Ik zweer het je, die kon er geen klote van'

Van der Vaart blikt terug: 'Ik zweer het je, die kon er geen klote van'

1 apr 2021, 19:11

Rafael van der Vaart adviseert Tottenham Hotspur-spits Harry Kane om aankomende zomer een transfer te maken. Van der Vaart kent Kane van zijn tijd bij The Spurs toen de aanvaller als jeugdspeler mee mocht trainen met het eerste elftal.

Van der Vaart, analist bij Ziggo Sport, vertelt een mooie anekdote over Kane. 'Kane kwam de eerste keer trainen, hij was achttien. Hij nam ballen aan waarvan ik tegen Gomes (de voormalig PSV-doelman die toen speelde voor Tottenham, red.) zei: ik zweer het je, die kan er geen klote van. Nou, je ziet het. Hij is nu de beste spits na Lewandowski', vertelt Van der Vaart.

Roy Keane, oud-middenvelder van Manchester United, vindt ook dat Kane na dit seizoen moet vertrekken bij Tottenham Hotspur. 'Roy Keane heeft gelijk', reageert Van der Vaart. 'Kane is natuurlijk wel de man bij Tottenham, maar je zou bijna zeggen: ga naar Manchester United. Engelse spelers die naar het buitenland gaan, is meestal niet zo’n succes. Voor Tottenham is hij een garantie voor heel veel goals en hij verdient een godsvermogen, dus daarvoor hoeft hij niet weg.'

Kane heeft nog een contract tot medio 2024 bij Tottenham Hotspur. De Engelse spits maakte dit seizoen in de Premier League zeventien doelpunten in 27 wedstrijden, waarin hij dertien assists gaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.