Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart beëindigt carrière per direct

Van der Vaart beëindigt carrière per direct

4 nov 2018, 23:21

ESBJERG (ANP) - Rafael van der Vaart heeft per direct zijn voetballoopbaan beëindigd. De 109-voudig international liep tijdens de training bij zijn Deense club Esbjerg fB opnieuw een blessure op die de 35-jarige voetballer dwingt om te stoppen.

,,Ik moet nu gewoon stoppen, ik ben hier niet om te revalideren, maar om te voetballen", zegt Van der Vaart tegen De Telegraaf. ,,Het plezier raakt er anders wel af en dat wil ik voor zijn. Ik had voetballend opa willen worden, maar dat zit er helaas niet in. Ik kan op dit moment alleen maar dankbaar zijn voor alle jaren dat ik mocht voetballen. Al die spelers, staf, fans van de Arena, het Volksparkstadion, White Hart Lane tot en met het Bernabeu, ik hou er enkel maar warme gevoelens aan over. Het was een geweldige tijd."

De oud-voetballer van onder meer Ajax, HSV, Tottenham Hotspur en Real Madrid had al aangekondigd dat hij aan het eind van het huidige seizoen zijn carrière wilde beëindigen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.