Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart adviseert De Ligt: 'Kies voor deze club'

Van der Vaart adviseert De Ligt: 'Kies voor deze club'

27 mrt 2019, 10:12

Rafael van der Vaart zou Matthijs de Ligt een toekomst in de Bundesliga adviseren. Als het aan hem ligt, gaat het Ajax-talent naar Bayern München.

Bayern München is één van de geïnteresseerden in De Ligt en Van der Vaart heeft alle vertrouwen dat de Oranje-international gaat slagen bij de Duitse topclub: "Bayern moet De Ligt halen, hij is absoluut een speler voor hen", zo vertelt hij aan het Duitse Sport1.

"Ik zou hem adviseren om daarheen te gaan, hoewel ik altijd heb gezegd dat hij een goede speler voor Juventus zou zijn. Bayern speelt in het centrum met Niklas Süle, Mats Hummels en Jérôme Boateng, maar het is niet duidelijk of Hummels en Boateng zullen blijven. Er zou dus ruimte zijn voor De Ligt. Die jongen is een groot talent en heeft veel kwaliteit."

"De Ligt is slechts negentien jaar oud en heeft het charisma en zelfvertrouwen van een dertigjarige. Hij doet het goed in interviews en gedraagt zich nuchter en volwassen. Dit is een speler die zijn hoofd niet laat hangen na fouten en door blijft gaan. Hij is nu al een groot voorbeeld voor veel talenten in Nederland", zo verklaart de oud Oranje-international.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.