Terug

Volg Vandaag Inside

GOUD! Van der Sar vindt briefje op autoruit met transferadvies van kinderen

GOUD! Van der Sar vindt briefje op autoruit met transferadvies van kinderen

28 aug 2020, 00:55

Edwin van der Sar vond vanavond een bijzonder briefje op zijn autoruit, zo laat hij zien op zijn Instagram Stories. Sam en Nick voorzagen de directeur van Ajax met wat transfertips en vroegen ook of hij ze over een aantal jaar wilde komen scouten. Mooi!

Op het briefje valt te lezen: 'Beste Edwin, wil je voor het volgende zorgen dat Suarez terug komt. Als dat niet lukt, bel dan je vriend Koeman zodat hij Messi in het vliegtuig zet naar Amsterdam. Kom ons over 4 jaar scouten want wij zijn de beste broertjes op het veld. Groetjes en succes, Sam en Nick. P.S. We hebben goed op je auto gelet.'

Van der Sar reageert op zijn Instagram stories: 'Sam & Nick, dank voor jullie briefje op mijn autoraam en zal aan Marc vragen of het gaat lukken.'

Valentijn Driessen verwacht niet dat Luis Suarez naar Ajax zal komen. Bekijk het in de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.