Terug

Volg Vandaag Inside

‘Van der Sar verlengt vrijdag contract bij Ajax'

‘Van der Sar verlengt vrijdag contract bij Ajax'

15 nov 2019, 11:08

Edwin van de Sar gaat zijn contract bij Ajax verlengen. De algemeen directeur stond in de belangstelling van Manchester United maar heeft besloten zijn contract bij de Amsterdammers met 4 jaar te verlengen. De contractverlenging zal vrijdag tijdens de aandeelhoudersvergadering officieel worden gemaakt.

Dat weet het Algemeen Dagblad vrijdagochtend te melden. Van der Sar (49) is sinds november 2016 algemeen directeur van Ajax. Daarvoor was de oud-doelman vier jaar werkzaam als directeur marketing.

Onder leiding van Van der Sar boekte Ajax de afgelopen jaren grote internationale successen. Ajax wist in 2016 de Europa League-finale te bereiken en de huidige landskampioen maakte vorig seizoen grote indruk door tot de halve finale van de Champions League door te dringen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.