Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Sar roemt actie Rashford

Van der Sar roemt actie Rashford

16 juni 2020, 20:26

Marcus Rashford heeft veel zielen gewonnen door op te komen voor kansarme gezinnen. De speler van Manchester United wendde zich via een open brief tot de politiek en premier Boris Johnson gaf gehoor aan het verzoek om het initiatief van etensbonnen voor de kinderen te verlengen.

"Een held, een inspiratiebron. We zijn zo trots op je", schreef Manchester United op Twitter. "Je bent een van ons." Edwin van der Sar, oud-keeper van United, was ook onder de indruk van de daden van de 22-jarige aanvaller. "Goed bezig, Marcus. Je maakt het verschil naast het veld door gratis schoolmaaltijden beschikbaar te stellen. Succes dit weekend met de hervatting van de Premier League", sprak Van der Sar via social media zijn waardering uit.

De burgemeester van Londen, Sadiq Khan, noemde Rashford zelfs "een nationale held". "Je hebt het leven van honderdduizenden kinderen veranderd. Dank daarvoor", aldus de burgemeester.

Kort nadat bekend was geworden dat Johnson het idee van Rashord steunde, twitterde de aanvaller zelf ook. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Maar kijk eens wat we met z'n allen kunnen bereiken als we samenkomen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.