Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Sar eert 120-jarig bestaan Ajax met prachtige post

Van der Sar eert 120-jarig bestaan Ajax met prachtige post

18 mrt 2020, 22:15

Ajax vierde vandaag haar 120ste verjaardag. Ajax werd op 18 maart 1900 opgericht. De club uit Amsterdam is met Chelsea, Manchester United, FC Barcelona, Bayern München en Juventus de enige club die alle drie de Europa Cup-toernooien heeft gewonnen.

Algemeen directeur en oud-keeper Edwin van der Sar eerde zijn club met een prachtige tekst op zijn Instagram. De oud-international keepte in totaal 312 wedstrijden voor de Godenzonen voordat hij in 1999 naar Juventus vertrok.

Van der Sar geeft onder andere aan dat hij trots is om deel uit te maken van de club. Hij is Ajax ook dankbaar voor alle kansen die de club hem heeft gegeven. De ex-goalie van Manchester United hoopt ook dat iedereen gezond blijft in deze moeilijke tijden, zodat de Arena binnekort weer bomvol zit.

WERELDGOAL: Chelsea - Ajax 1-3 (Ziyech)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.