Terug

Volg Vandaag Inside

'Van der Poel is absoluut de beste renner die we ooit in Nederland gehad hebben'

23 mrt 2024, 20:08

Johan Derksen en René van der Gijp waren in de vrijdagavonduitzending van Vandaag Inside lovend over renner Mathieu van der Poel. De 29-jarige atleet won vrijdag de E3 Saxo Classic en werd aan de Vandaag Inside-tafel bestempeld als de beste van het land: "Van der Poel is absoluut de beste renner die we ooit in Nederland gehad hebben."

Johan is lyrisch na de prestatie: “Hij is zo verschrikkelijk sterk en zo goed, al die dure ploegen om hem heen die verslaat hij gewoon in zijn eentje. En hoe hij over de streep komt, net zo fris.” René sluit zich aan bij Johan: “Buitenaards dit! Je zou zeggen hij rijdt nog drie keer terug.”

Onlangs liet Johan zich in de Oranjezomer in gesprek met Noa Vahle uit over het wereldkampioenschap van Mathieu van der Poel. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.