Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Meijde werd betrapt door Advocaat: 'Ik had een meisje op de kamer en toen..'

Van der Meijde werd betrapt door Advocaat: 'Ik had een meisje op de kamer en toen..'

5 juni 2021, 16:52

Andy van der Meijde werd ooit tijdens een oefeninterland met Frankrijk betrapt door voormalig bondscoach Dick Advocaat. In een interview met Veronica Inside blikt Van der Meijde terug op de samenwerking met De Kleine Generaal.

'Tijdens het EK was ik wel rustig eigenlijk, mij eigen suf gerukt natuurlijk haha. Nee vrouwen deed ik toen niet aan. Ik was toen nog niet zo wild.'

Van der Meijde werd ooit eens betrapt door Advocaat. ‘Ja hij heeft mij wel betrapt een keer bij een oefenwedstrijd tegen Frankrijk thuis in De Kuip. We hadden een meisje op de kamer. En toen was ik de lul de volgende dag’, vertelt Van der Meijde.

'Ik speelde gewoon. Maar toen zei Advocaat tegen Van Hanegem: 'Wie was het?!' en toen hoorde ik Van der Meijde. Toen wist ik al kut, ze hebben mij te pakken. Ik had een meisje op de kamer, maar ik moest om 00:00 uur op de kamer zijn en was er 23:59 uur. Dus ik had me wel aan de regels gehouden', aldus Van der Meijde.

Bekijk het volledige interview met Van der Meijde in onderstaande video terug.

Van der Meijde kiest zijn ideale Oranje-opstelling: 'Heeft he...
9:04
Van der Meijde kiest zijn ideale Oranje-opstelling: 'Heeft he...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.