Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Meer: Feyenoord gaf veel ruimte weg

Van der Meer: Feyenoord gaf veel ruimte weg

3 feb 2019, 15:51

ROTTERDAM (ANP) - Verdediger Robin van der Meer van Excelsior kon na de glorieuze thuiszege op stadgenoot Feyenoord (2-1) zijn geluk niet op. Als invaller in de 90e minuut van de derby kwam de 23-jarige voetballer met zijn eerste balcontact meteen tot scoren. Zijn fraaie voetbeweging, uit een hoge voorzet van Mounir El Hamdaoui, zorgde voor de spectaculaire winst.

,,Alles viel op z'n plek'', glunderde Van der Meer bij FOX Sports. ,,Ik dacht: 'ik doe het voor de trainer'. Hij vroeg me om als invaller hetzelfde te doen als vorige week tegen De Graafschap. Toen viel ik in de extra tijd in en had ik een assist bij de 2-0 van Mounir. En ja, nu maak ik mijn eerste treffer in het betaalde voetbal. Reden genoeg om weer even gek te doen.''

Volgens Van der Meer sloeg bij Feyenoord na de rust de twijfel toe. ,,Zeker toen Van der Heijden eruit ging, lag er veel ruimte in hun verdediging. Van Beek was aan het 'zwemmen'. Dat zag ik toen ik aan het warmlopen was. Daar hebben we mooi van kunnen profiteren, met dank ook aan Mounir. Dit zijn echte bonuspunten voor Excelsior.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.