Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Maarel verbijsterd over strafschopgeval: 'Schiet mij maar lek!'

Van der Maarel verbijsterd over strafschopgeval: 'Schiet mij maar lek!'

17 dec 2020, 10:39

Ajax heeft met heel veel moeite kunnen voorkomen dat het net als vorig seizoen door FC Utrecht werd uitgeschakeld in de KNVB-beker. Dusan Tadic brak pas in de laatste minuut van de reguliere speeltijd het verzet van de bezoekers, die zich pas na een vijfde tegentreffer gewonnen gaven in de tweede ronde: 5-4. In de absolute slotfase van de wedstrijd kreeg FC Utrecht geen strafschop van scheidsrechter Dennis Higler, tot verbijstering van Mark van der Maarel. De Utrecht-aanvoerder deelt zijn een ongenoegen voor de camera van FOX Sports.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.