Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Hoorn maakt ‘droomtransfer’ naar Bundesliga

Van der Hoorn maakt ‘droomtransfer’ naar Bundesliga

4 sep 2020, 11:42

Mike van der Hoorn is komend seizoen in de Bundesliga te bewonderen. De 27-jarige mandekker heeft een contract voor drie jaar ondertekend bij Arminia Bielefeld. De oud-Ajacied komt transfervrij over van Swansea City, waar hij in vier seizoen 125 wedstrijden speelde en 6 keer scoorde.

‘Ik had ook contact met andere clubs, maar uiteindelijk had ik het beste gevoel bij Arminia’, laat Van der Hoorn weten. 'Toen ik jong was, droomde ik ervan om ooit in de Bundesliga te spelen. Het is één van de beste competities ter wereld'.

Van der Hoorn vindt het ook prettig dat hij weer wat dichter bij zijn geboorteplaats Almere gaat wonen. ‘Toen mijn familieleden hoorden dat ik bij Arminia zou gaan spelen, reageerden ze heel blij. Dat maakt een bezoekje voor iedereen veel gemakkelijker'.

Samir Arabi, sportief directeur van de Duitse club, is in zijn nopjes met de komst van Van der Hoorn. ‘We hielden hem sinds zijn tijd bij Ajax in de gaten en zijn ervan overtuigd dat hij onze defensie met zijn ervaring en manier van spelen nog meer stabiliteit geeft’.

*Mario Balotelli ging ooit neer na een duel met Mike van der Hoorn in de Champions League: Ajax - AC Milan (1-1). Bekijk hieronder de beelden. *

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.