Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Heijden terug, Martina op bank

Van der Heijden terug, Martina op bank

3 feb 2019, 12:29

ROTTERDAM (ANP) - Jan-Arie van der Heijden begint met Feyenoord aan de 'lunchwedstrijd' op het kunstgras bij stadgenoot Excelsior. De centrale verdediger moest vorige week zondag in de Klassieker tegen Ajax (6-2) zijn basisplaats afstaan aan Eric Botteghin. De Braziliaan hield aan dat duel een zware knieblessure over. Hij is ongeveer drie maanden uitgeschakeld. Van der Heijden vormt door het wegvallen van Botteghin in de Rotterdamse derby weer een duo met Sven van Beek in het hart van de defensie.

Aanwinst Cuco Martina, die afgelopen donderdag op huurbasis overkwam van Everton, begint bij Feyenoord op de bank. De 29-jarige verdediger is achterin op meerdere posities inzetbaar.

Aanvaller Nicolai Jørgensen is opnieuw reserve bij Feyenoord. De Deense aanvaller fungeerde tegen Ajax als invaller voor Robin van Persie. De aanvoerder speelt tegen zijn oude club Excelsior weer in de punt van de aanval, met Jens Toornstra opnieuw in de middenlinie. Jørgensen speelt sowieso niet graag op kunstgras.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.