Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Gragt weer geblesseerd bij Barcelona

Van der Gragt weer geblesseerd bij Barcelona

25 nov 2018, 18:30

BARCELONA (ANP) - Voetbalster Stefanie van der Gragt staat opnieuw voor een revalidatieperiode. De verdedigster van FC Barcelona viel zondag in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Espanyol (2-0) halverwege de eerste helft uit met een knieblessure. Van der Gragt blokte een schot, maar greep daarna naar haar linkerknie. Kermend van de pijn verliet ze het veld. Onduidelijk is hoe groot de schade is.

De 26-jarige international van Oranje maakte afgelopen week als invalster haar debuut voor FC Barcelona. Vanwege een bovenbeenblessure stond Van der Gragt, die in de zomer van Ajax naar de Spaanse topclub ging, maanden aan de kant. Ze miste daardoor het slot van de WK-kwalificatie met Oranje en de play-offs, waarin de Nederlandse voetbalsters een WK-ticket veroverden.

Lieke Martens ontbrak zondag bij Barcelona vanwege een hamstringblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.