Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Gragt valt toch weer weg bij Oranje

Van der Gragt valt toch weer weg bij Oranje

4 nov 2018, 20:33

ZEIST (ANP) - Bondscoach Sarina Wiegman kan tijdens de komende interlandperiode toch niet beschikken over Stefanie van der Gragt. De verdediger van FC Barcelona was onlangs weer opgeroepen voor Oranje na een langdurige bovenbeenblessure. De afgelopen dagen bleek echter dat de twee play-offwedstrijden tegen Zwitserland om een WK-ticket nog te vroeg komen voor haar.

Van der Gragt wordt vervangen door Aniek Nouwen. De verdediger van PSV maakt voor de eerste keer deel uit van de Nederlandse selectie.

Oranje speelt komende vrijdag de thuiswedstrijd tegen Zwitserland in de Galgenwaard in Utrecht. Vier dagen later, op dinsdag 13 november, staat de return op het programma in het LIPO Park in het Zwitserse Schaffhausen.

De winnaar van het cruciale tweeluik plaatst zich voor het wereldkampioenschap van komend jaar in Frankrijk (7 juni - 7 juli).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.