Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Gragt terug in basis van Oranje Leeuwinnen

Van der Gragt terug in basis van Oranje Leeuwinnen

25 juni 2019, 21:48

Stefanie van der Gragt keert voor het duel met Japan in de achtste finales van het WK terug in de basisploeg van de Nederlandse voetbalsters. Bondscoach Sarina Wiegman geeft de verdedigster van FC Barcelona centraal achterin de voorkeur boven Anouk Dekker. Van der Gragt stond in de eerste groepswedstrijd tegen Nieuw-Zeeland (1-0) ook in de basis, maar ze hield knieklachten over aan dat duel.

Met Anouk Dekker centraal achterin naast Dominique Bloodworth won Oranje ook van Kameroen (3-1) en Canada (2-1). Tegen Japan, de wereldkampioen van 2011 en verliezend finalist van 2015, grijpt Wiegman terug op het duo Van der Gragt - Bloodworth in het hart van de defensie. De bondscoach laat haar elftal verder ongewijzigd. De wedstrijd in het Roazhon Park van Rennes begint om 21.00 uur.

Opstelling: Van Veenendaal; Van Lunteren, Van der Gragt, Bloodworth en Van Dongen; Groenen, Van de Donk en Spitse; Van de Sanden, Miedema en Martens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.