Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Gragt haakt weer af bij Oranje

Van der Gragt haakt weer af bij Oranje

2 mrt 2019, 22:28

PARCHAL (ANP) - De rentree van Stefanie van der Gragt bij de Nederlandse voetbalsters is beperkt gebleven tot 45 minuten. De 26-jarige verdedigster van FC Barcelona deed in de verloren openingswedstrijd van het toernooi om de Algarve Cup tegen Spanje (0-2) alleen de eerste helft mee. Van der Gragt, die dit seizoen vanwege een hardnekkige bovenbeenblessure nog niet eerder voor Oranje had gespeeld, haakt nu vanwege lichte bovenbeenklachten af bij de selectie van Sarina Wiegman.

De bondscoach van Oranje heeft Katja Snoeijs opgeroepen als vervangster. De 22-jarige Snoeijs is aanvalster bij PSV en maakte dit seizoen al zestien doelpunten. Ze mag nu hopen op haar debuut in Oranje.

Wiegman zag eerder al middenveldster Victoria Pelova wegvallen met een schouderblessure. Linksback Siri Worm werd als vervangster ingevlogen naar Portugal. De 'Leeuwinnen' spelen maandag tegen Polen. De Europees kampioen kan zich al niet meer plaatsen voor de finale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.