Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Gaag moest even tot bezinning komen

Van der Gaag moest even tot bezinning komen

16 mrt 2019, 23:24

BREDA (ANP) - Mitchell van der Gaag, de trainer van NAC Breda, moest even tot bezinning komen na de ruime nederlaag tegen FC Utrecht (0-4). Temeer omdat de coach had gehoopt dat een klassiek Avondje NAC voor de ommekeer zou zorgen.

,,Als je er met 4-0 af gaat, dan moet je dat even een plaats geven. Zeker als je er verwachtingen van had. Ik had gehoopt op de ommekeer en dat gevoel was er ook. Dit komt heel hard aan", aldus Van der Gaag, die iets later dan gebruikelijk voor de camera van Fox Sports verscheen. ,,Het voelt niet lekker aan als je een wedstrijd op zo'n manier uit moet spelen. Ik denk dat we blij moeten zijn dat Utrecht op de rem heeft getrapt in de tweede helft en dat zegt genoeg."

Vanaf de tribune klonk gemor en daar heeft Van der Gaag begrip voor. ,,Ik kan me daar wel in vinden, want voetbal is emotie", aldus Van der Gaag, die zich nog niet wenst neer te leggen bij degradatie. ,,Het is niet makkelijk, want je bent afhankelijk van resultaten. Maar als we het allemaal prima vinden, dan zijn we klaar."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.