Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Gaag haalt Verberne naar NAC

Van der Gaag haalt Verberne naar NAC

31 dec 2018, 13:57

BREDA (ANP) - Trainer Mitchell van der Gaag gaat bij NAC Breda weer samenwerken met Maurice Verberne. De oud-verdediger komt de technische staf van de Brabantse eredivisionist versterken na het vertrek van Jefta Bresser. De 47-jarige Brabander was eerder al assistent van hoofdtrainer Van der Gaag bij FC Eindhoven.

,,Voor mij is dit een mooie stap voorwaarts in mijn carrière en ik hoop mijn bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van zowel alle individuele spelers als het team'', zegt Verberne, die als prof uitkwam voor Helmond Sport, FC Den Bosch, TOP Oss, RBC, ADO Den Haag en MVV Maastricht. Als assistent-trainer deed hij ook ervaring op in Maastricht.

Verberne tekent een contract tot het einde van dit seizoen bij NAC. In de zomer gaat hij met de clubleiding praten over een mogelijk vervolg van de samenwerking.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.