Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Brom ziet finale in de Kuip totaal niet zitten: 'Dit kan toch niet!?'

Van den Brom ziet finale in de Kuip totaal niet zitten: 'Dit kan toch niet!?'

6 mrt 2020, 15:59

John van den Brom heeft zich uitgelaten over de locatie van de bekerfinale. De trainer van FC Utrecht vindt het niet kunnen dat Feyenoord de finale in eigen stadion speelt, meldde hij tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Feyenoord speelde gisteravond NAC Breda van de mat en plaatste zich daardoor , net als FC Utrecht, voor de finale van de TOTO KNVB Beker. Van den Brom vindt het niet eerlijk dat de finale nu in het stadion van de Rotterdammers gespeeld wordt.

'Omdat het ooit zo bepaald is, blijven we ons eraan vasthouden. Maar wat denk je van de belangen? Die zijn enorm', vertelt de trainer tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Sparta Rotterdam.

Van den Brom speelde al eerder een bekerfinale tegen Feyenoord en geeft aan dat het verschil enorm is met andere tegenstanders. 'Toen we met AZ tegen Vitesse speelden in De Kuip was de helft voor AZ en de helft voor Vitesse, zoals het hoort. Tegen Feyenoord was het drie/vierde Feyenoord en een blokje AZ'. De oud-voetballer is van mening dat er in een ander stadion gespeeld moet worden als Feyenoord in de finale staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.