Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Brom verliest met Genk thuis van Anderlecht

Van den Brom verliest met Genk thuis van Anderlecht

7 feb 2021, 21:20

John van den Brom heeft met KRC Genk een thuisnederlaag geïncasseerd tegen Anderlecht. Het duel tussen de twee subtoppers eindigde in 1-2. De drie treffers vielen in de beginfase. Theo Bongonda zorgde snel voor 1-0 waarna Danny Vukovic (eigen doel) en Anouar Ait El Hadj tekenden voor de treffers van de bezoekers. Daarna viel de productie aan beide kanten stil.

Bij Anderlecht bleven Bart Verbruggen en Warner Hahn op de bank. De club uit Brussel staat vierde, nu met 2 punten minder dan nummer 3 Genk. De ploeg van Van den Brom heeft 17 punten minder dan koploper Club Brugge, dat zaterdag met 2-0 won bij Waasland-Beveren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.