Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Brom rekent op strijd in halve finale

Van den Brom rekent op strijd in halve finale

3 mrt 2020, 16:29

FC Utrecht-trainer John van den Brom verwacht woensdag in de halve finale van de KNVB-beker tegen Ajax twee strijdende en zeer gemotiveerde ploegen. Zowel FC Utrecht als Ajax (0-2 tegen AZ) leed afgelopen zondag een gevoelige nederlaag.

"We hadden geen tijd daar heel lang bij stil te staan", zei Van den Brom over de 2-1-nederlaag bij RKC, de hekkensluiter van de eredivisie. "We hebben praatsessies gehad en een gesprek met de supporters, dus ik was benieuwd naar de reactie. Maar ik heb een prima training gezien." Maandagavond vond er een gesprek plaats met een aantal ontevreden fans.

Voor veel fans van FC Utrecht is het thuisduel met Ajax de wedstrijd van het jaar. "Sinds de loting bekend was, gaat het erover. En nu is het eindelijk zover", aldus de trainer. "De beker is voor ons een doel op zich geworden. We hebben een slechte generale gehad, daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Maar dat geldt ook voor Ajax. Ik verwacht twee strijdende ploegen en dat maakt voetbal mooi."

Van den Brom kan beschikken over "een volledig fitte groep". Ook de Spaanse aanvaller Adrián Dalmau behoort tot de selectie.

FC Utrecht - Ajax begint woensdagavond om 20:45 in de Galgenwaard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.