Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Brom reageert op kritiek Jan Boskamp: 'Daar begrijp ik echt he-le-maal niets van'

Van den Brom reageert op kritiek Jan Boskamp: 'Daar begrijp ik echt he-le-maal niets van'

24 apr 2021, 14:39

John van den Brom kan zondag met KRC Genk zijn eerste prijs pakken. De ploeg van de Nederlander neemt het in de bekerfinale op tegen Standard Luik. Samen met Jan Boskamp blikte Van den Brom vooruit op de wedstrijd.

Boskamp was kritisch op Genk-aanvaller Théo Bongonda en dat kon Van den Brom niet waarderen. 'Daar begrijp ik dus helemaal niets van, dat meen ik echt. Dat net jij dat vindt, van zo’n speler', vertelt Van den Brom in een uitgebreid interview met Het Nieuwsblad.

Vervolgens legt Boskamp uit waarom hij de 25-jarige Bongonda toch wel een goede voetballer vindt. 'Ik vind het juist een heel goede voetballer, maar hij speelt één goede match en daarna weer twee weken als een krentenbol. Jij mag dat natuurlijk niet zeggen, maar ik wel.'

Trainer Van den Brom is tevreden over de vorm van Bongonda. 'Jan, jij weet toch ook dat je niet elke week de sterren van de hemel kunt spelen? Van de 34 matchen dit seizoen haalde Bongonda er in 28 een heel hoog niveau. Slecht spelen kan iedereen overkomen. Ook ik heb mijn slechte dagen waarop ik denk: Waarom deed ik nu die vervanging? Maar je moet inderdaad wel je ding blijven doen', aldus Van den Brom.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.