Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Brom moet thuisduel met FC Twente missen door schorsing

Van den Brom moet thuisduel met FC Twente missen door schorsing

19 feb 2020, 16:38

John van den Brom moet één wedstrijd vanaf de tribune toekijken. De trainer van FC Utrecht is voor twee duels geschorst, waarvan één voorwaardelijk, wegens te felle kritiek op de arbitrage. Hij is akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal.

Van den Brom viel afgelopen weekend in de slotfase van de uitwedstrijd tegen Willem II (1-1) en ook na afloop uit tegen de arbitrage. Volgens de KNVB heeft hij daarmee "de arbitrage op verbale en non-verbale wijze in diskrediet gebracht".

Door zijn schorsing mist Van den Brom de thuiswedstrijd van zondag tegen FC Twente. Assistent-trainer Dennis Haar neemt zondag plaats op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.