Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Brom met Racing Genk zeker van play-offs

Van den Brom met Racing Genk zeker van play-offs

11 apr 2021, 17:29

Racing Genk is in de Belgische voetbalcompetitie naar de tweede plaats gestegen en heeft zich verzekerd van deelname aan de play-offs om de landstitel. Het elftal van de Nederlandse trainer John van den Brom had weinig moeite met STVV: 4-0. Genk behaalde uit de laatste vijf competitieduels 13 punten. Koploper Club Brugge had zich eerder al geplaatst voor de play-offs met de bovenste clubs.

Genk scoorde tussen de 21 en 35e minuut drie keer, via Theo Bongonda, Bryan Heynen en Kristian Thorstvedt. In de tweede helft trof ook topscorer Paul Onuachu, met zijn 27e treffer van het seizoen, nog doel.

De spelers van Van den Brom voetballen volgende week de laatste wedstrijd in de reguliere competitie, tegen Antwerp. De nummer 3 kan maandag bij winst op Moeskroen de tweede plek weer overnemen van Genk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.