Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Brom met Genk naar kwartfinales Belgische beker

Van den Brom met Genk naar kwartfinales Belgische beker

10 feb 2021, 21:19

KRC Genk staat in de kwartfinales van het Belgische bekertoernooi. Het elftal van de Nederlandse trainer John van den Brom versloeg woensdag Sint-Truiden met 1-0. Het doelpunt viel pas in de 87e minuut en kwam op naam van Paul Onuachu. De Nigeriaanse aanvaller scoorde dit seizoen in de competitie al 22 keer.

Eerder op woensdag bereikte Eupen de laatste acht door amateurclub Olympic Charleroi met 5-1 opzij te zetten. Dinsdag al won Cercle Brugge met 3-1 van Oostende en plaatste Standard zich na strafschoppen ten koste van Kortrijk.

Woensdagavond neemt Club Brugge het nog tegen bekerhouder Antwerp op. Donderdag staan Beerschot - Mechelen, Gent - Charleroi en Union - Anderlecht op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.