Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Brom haalt Trésor weg bij Willem II

Van den Brom haalt Trésor weg bij Willem II

7 juli 2021, 13:44

John van den Brom heeft zich bij de Belgische club KRC Genk verzekerd van de diensten van Mike Trésor. De middenvelder uit België wordt overgenomen van Willem II en heeft in Genk voor vier jaar getekend.

De 22-jarige Trésor werd bijna twee jaar geleden door Willem II op huurbasis overgenomen van NEC. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 9 doelpunten in 23 duels, in zijn tweede seizoen was hij in 37 wedstrijden 5 keer trefzeker. Trésor werd door de Tilburgers definitief overgenomen van NEC en had nog een contract tot de zomer van 2023.

Genk, dat onlangs al Carel Eiting van Ajax overnam, werd afgelopen seizoen tweede in België en doet daarom mee aan de voorronden van de Champions League.

Willem II ontsnapte afgelopen seizoen ternauwernood aan degradatie. De Brabanders verzekerden zich pas op de laatste speeldag van een langer verblijf in de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.