Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Brom: dure les voor bekerduel

Van den Brom: dure les voor bekerduel

24 feb 2019, 20:33

TILBURG (ANP) - Trainer John van den Brom hoopt dat AZ leert van de nederlaag bij Willem II. De Alkmaarders incasseerden in Tilburg niet alleen hun eerste tegendoelpunten van dit kalenderjaar, maar ook hun eerste nederlaag (2-1). AZ neemt het donderdag weer op tegen Willem II, dan met als inzet een plek in de finale van het bekertoernooi.

,,Het zal dan anders moeten. Dit was een dure en belangrijke les, die moeten we meenemen naar donderdag'', zei Van den Brom. ,,We waren geen schim van het elftal dat de afgelopen weken terecht zo werd bewierookt. Als je zo aan een wedstrijd begint, is het heel moeilijk om het tij te keren. We konden niet mee in de strijd van Willem II.''

De Tilburgers wonnen eerder dit seizoen in Alkmaar ook al van AZ (0-2) en gaan dus met veel vertrouwen het bekerduel in. ,,Dit geeft energie'', zei trainer Adrie Koster bij FOX Sports. ,,Maar de knop moet wel om, we moeten niet te lang stilstaan bij deze overwinning. Ik weet niet of de ploeg dit twee keer in een week kan. We gaan het proberen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.