Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Brom dicht bij akkoord met FC Utrecht

Van den Brom dicht bij akkoord met FC Utrecht

27 jan 2019, 21:47

HEERENVEEN (ANP) - AZ-trainer John van den Brom is dicht bij een akkoord met FC Utrecht. De vertrekkend coach van AZ bevestigde na afloop van de wedstrijd van AZ bij SC Heerenveen dat hij de nieuwe trainer bij FC Utrecht wordt, maar dat de handtekening nog moet worden gezet. ,,Dat duurt lang, maar we hebben allemaal een drukke periode", zei hij bij de NOS.

Eerder had Van den Brom al laten weten dat hij na dit seizoen vertrekt bij de Alkmaarders. Bovendien was al bekend geworden dat hij gesprekken had gevoerd met FC Utrecht. Volgens diverse media tekent de 52-jarige trainer deze week bij de Domstedelingen. Trainer Dick Advocaat had eerder deze maand laten weten dat hij na dit seizoen stopt in Utrecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.