Van den Brom begint bij Racing Genk met ruime zege

22 nov 2020, 23:55

John van den Brom heeft zijn eerste wedstrijd als trainer van Racing Genk gewonnen. De ploeg versloeg in eigen huis Excelsior Moeskroen met 4-1. Genk klimt door de zege naar de tweede plek in de Belgische competitie.

De eerste wedstrijd voor zijn nieuwe club begon niet goed voor Van den Brom. De coach zag Nuno Da Costa de bezoekers met een intikker op 0-1 brengen. In de blessuretijd van de eerste helft maakte Junya Ito gelijk.

In de tweede helft zette de thuisploeg druk, vooral via Theo Bongonda. De derde kans van de aanvaller was raak voor de 2-1. Na een treffer uit een rebound van Paul Onuachu, zorgde Bongonda met zijn tweede goal voor 4-1.