Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Brom: AZ is weer gretig

Van den Brom: AZ is weer gretig

27 feb 2019, 20:01

ZAANSTAD (ANP) - Het mindere optreden van AZ in het weekeinde bij Willem II is een incident geweest. Dat zei coach John van den Brom in zijn vooruitblik op de halve finale in het bekertoernooi, opnieuw in Tilburg tegen Willem II. ,,Het was een wake-up call'', zo oordeelde hij over de eerste nederlaag (1-2) sinds de winterstop.

,,Iedereen was de laatste weken vol lof over AZ, maar nu was er teleurstelling. Terecht'', aldus Van den Brom. ,,Ik weet dat de jongens beter kunnen en een dag na de wedstrijd zag ik op de training dat de gretigheid alweer terug was. We gaan donderdag een ander AZ zien dan afgelopen zondag.''

Van den Brom weet nog niet of Jonas Svensson op tijd fit is. Mocht dat niet het geval zijn dan speelt Ricardo van Rhijn voor hem. Stijn Wuytens is weer fit een toegevoegd aan de wedstrijdselectie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.