Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Boomen naast Messi en Neymar in Frans elftal van de week

Van den Boomen naast Messi en Neymar in Frans elftal van de week

8 aug 2022, 10:01

Branco van den Boomen mag terugkijken op een sterk debuut in de hoogste Franse voetbalklasse.

Sportkrant L'Équipe heeft de middenvelder van Toulouse zelfs opgenomen in het 'elftal van de week' van de eerste speelronde van de Ligue 1. Als de Brabander de krant openslaat, dan ziet hij zichzelf staan in een team met onder anderen de sterren Lionel Messi en Neymar van Paris Saint-Germain.

Van den Boomen kreeg een 8 voor zijn optreden tegen OGC Nice (1-1). Hij bereidde de openingstreffer van Thijs Dallinga voor. De voormalige spits van Excelsior heeft het elftal van de week overigens niet gehaald. Van den Boomen promoveerde afgelopen seizoen met Toulouse naar het hoogste niveau in Frankrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.