Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Berg mag gaan spelen voor Liverpool

Van den Berg mag gaan spelen voor Liverpool

25 juli 2019, 02:56

Sepp van den Berg mag eindelijk gaan voetballen voor Liverpool. De mondiale bond FIFA heeft daar toestemming voor gegeven. Omdat het nodige papierwerk nog moest worden afgehandeld, kon Van den Berg tot nu toe in de voorbereiding geen minuten maken voor zijn nieuwe club.

Liverpool betaalde deze zomer zo'n 2 miljoen euro om de 17-jarige verdediger over te nemen van PEC Zwolle. Van den Berg krijgt in de voorbereiding de kans om zich te bewijzen in de selectie van manager Jürgen Klopp. De Nederlandse jeugdinternational bleef in de eerste vier oefenwedstrijden aan de kant, omdat hij moest wachten op groen licht van de FIFA. Nu dat er is, kan hij in het Yankee Stadium in New York meedoen in de komende oefenwedstrijd tegen Sporting Portugal.

Voor Liverpool begint het seizoen op 4 augustus met de wedstrijd om het Community Shield tegen landskampioen en FA Cup-winnaar Manchester City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.