Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Berg en Hoever krijgen PL-debuut niet cadeau: 'Ze zitten erg dichtbij'

Van den Berg en Hoever krijgen PL-debuut niet cadeau: 'Ze zitten erg dichtbij'

4 juli 2020, 14:00

Jürgen Kloop gaat de youngsters van Liverpool geen Premier League-wedstrijden cadeau geven, dat vertelt de Duitser in de persconferentie voorafgaand aan het duel met Aston Villa. 'Ze zitten erg dichtbij, maar krijgen niks cadeau.'

Donderdagavond werd de ploeg van Klopp met 4-0 afgedroogd door een ontketend Manchester City. In de laatste zes duels wil Klopp met z'n sterkste team spelen en zoveel mogelijk wedstrijden winnen. 'We willen wedstrijden winnen en om dat te kunnen doen moeten de beste spelers op het veld staan. Er zitten erg goede talenten bij Liverpool en zij zijn onze toekomst, maar ze gaan niet spelen alleen omdat ik ze de Premier League in actie wil zien. We geven hier geen Premier League-wedstrijden weg alsof het kerstcadeaus zijn.'

Harvey Elliott (17), Curtis Jones (19) en Neco Williams (19) zaten tegen City wel bij de selectie van de Duitser. De Nederlanders Ki-Jana Hoever (18) en Sepp Van den Berg (18) niet. Hoever zat in het 3-0 verloren duel met Watford wel al bij de selectie, Van den Berg zat nog niet bij een Premier League-selectie van The Reds. Beide Nederlanders maakten wel al hun debuut in de beker voor Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.