Terug

Volg Vandaag Inside

Van de Donk met badmuts voor de camera: 'Waterpolosters, nog iemand nodig?'

Van de Donk met badmuts voor de camera: 'Waterpolosters, nog iemand nodig?'

27 juli 2023, 09:46

Daniëlle van de Donk sloot de clash tegen de Verenigde Staten af met een opvallende badmuts op haar hoofd na een botsing met Rose Lavelle. Ondanks haar aarzeling, moest ze van de dokter de badmuts dragen vanwege de hoofdblessure.

De voetbalster werd na de wedstrijd voor de camera van ESPN ondervraagd over de badmuts. Verslaggeefster Fresia Cousiño Arias legde daarbij de link met de Nederlandse waterpolosters. Zij bereikten woensdag de finale van het WK in Japan en zijn daarmee verzekerd van kwalificatie voor de Olympische Spelen. Hierop reageerde Van de Donk met een knipoog: "Nog iemand nodig?"

Bekijk hieronder het interview met Daniëlle van de Donk bij ESPN:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.