Terug

Volg Vandaag Inside

'Van de Beek wijst transferoptie uit Premier League af'

'Van de Beek wijst transferoptie uit Premier League af'

16 jan 2022, 18:31

De geruchtenmolen rondom Donny van de Beek draait al weken op volle toeren. De middenvelder van Manchester United wordt gelinkt aan Newcastle United, maar dat ziet de voormalig Ajacied zelf niet zitten.

Dat meldt The Telegraph. Van de Beek ziet het niet zitten om degradatievoetbal te spelen met Newcastle United. The Magpies bungelen namelijk al het hele seizoen onderaan in de Premier League.

Manchester United-coach Ralf Rangnick wil graag dat Van de Beek in Manchester blijft. 'Ik had een aantal weken geleden een gesprek met Donny, waarin ik hem adviseerde om tot het einde van het seizoen te blijven,' aldus Rangnick, die ook inziet dat Van de Beek graag naar het WK wil in Qatar.

'Hij wil naar het WK van komende winter en bondscoach Louis van Gaal heeft hem verteld dat hij regelmatig moet spelen. Dat begrijp ik, maar we hebben veel concurrentie in onze ploeg.' De oud-Ajacied heeft nog tot eind januari om met United te beslissen of bij blijft of (tijdelijk) vertrekt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.