Terug

Volg Vandaag Inside

Van de Beek verslaat met United Brighton en Veltman

Van de Beek verslaat met United Brighton en Veltman

1 okt 2020, 00:55

Donny van de Beek heeft met Manchester United het weerzien met voormalig Ajax-ploeggenoot Joël Veltman in zijn voordeel beslist. Manchester won met 3-0 bij Brighton & Hove Albion in de League Cup en plaatste zich voor de kwartfinales.

Scott McTominay opende vlak voor rust de score voor United. De schot kopte raak uit een vrije trap. Juan Mata schoot de 2-0 binnen. De Spanjaard kreeg de bal met een slim hakje toegespeeld door Van de Beek. Paul Pogba maakte uit een vrije trap de 3-0.

Van de Beek speelde de hele wedstrijd, net als Veltman. Timothy Fosu-Mensah bleef op de bank in de ploeg van coach Ole Gunnar Solskjaer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.