Terug

Volg Vandaag Inside

Van de Beek opnieuw op de bank bij Manchester United

Van de Beek opnieuw op de bank bij Manchester United

26 sep 2020, 15:45

Donny van de Beek heeft ook in de tweede competitiewedstrijd van Manchester United in dit seizoen geen basisplaats. Trainer Ole Gunnar Solskjaer heeft de van Ajax overgekomen middenvelder op de reservebank geplaatst in het uitduel met Brighton & Hove Albion.

Van de Beek begon vorige week zijn eerste officiële wedstrijd met Manchester United ook op de bank. United verloor met 3-1, maar de Nederlander maakte als invaller wel de enige goal. Afgelopen dinsdag had hij wel een basisplaats in de League Cup tegen Luton Town.

Paul Pogba, Bruno Fernandes en Nemanja Matic vormen zaterdag tegen Brighton het hart van het middenveld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.