Terug

Volg Vandaag Inside

'Van de Beek ontbreekt in wedstrijdselectie Ajax en is dichtbij transfer'

'Van de Beek ontbreekt in wedstrijdselectie Ajax en is dichtbij transfer'

29 aug 2020, 20:25

Een transfer van Donny van de Beek lijkt er nu dan toch echt van te komen, zo melden onder andere het AD en De Telegraaf. De middenvelder zit niet bij de wedstrijdselectie voor het oefenduel tegen Eintracht Frankfurt en lijkt dus in vergaande onderhandelingen te zijn.

Wat de nieuwe club van de 23-jarige middenvelder gaat worden is nog niet bekend. De laatste dagen werd de belangstelling van zowel Manchester United als Barcelona steeds concreter, waar een transfer naar Real Madrid eerder nog afketste. Koeman zou de middenvelder, met wie hij ook werkte tijdens zijn tijd als bondscoach van Oranje, graag naar Barcelona halen en Manchester United heeft de 9-voudig international al langere tijd op het oog.

Overmars liet afgelopen donderdag in de rust van het oefenduel tegen Hertha BSC voor de camera aan Ziggo weten dat er de laatste dagen serieuze bewegingen zijn rondom een speler van Ajax. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het hier dus om Van de Beek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.