Terug

Volg Vandaag Inside

Van de Beek neemt afscheid van Ajax-supporters: 'Boys, hou de landstitel hier'

Van de Beek neemt afscheid van Ajax-supporters: 'Boys, hou de landstitel hier'

8 sep 2020, 13:00

Tientallen supporters van Ajax hebben Donny van de Beek uitgezwaaid na de nederlaag van het Nederlands elftal tegen Italië (0-1). Na afloop van het duel in de Nations League stonden ze voor de Johan Cruijff ArenA om de middenvelder op te vangen.

Ze zongen Van de Beek toe, staken veel vuurwerk af en bedankten hem voor zijn inzet bij Ajax. Van de Beek was zichtbaar verrast en sprak de fans toe. 'Boys, hou de landstitel hier', zei hij.

Van de Beek bereikte vorige week overeenstemming over een transfer naar Manchester United, dat maximaal 44 miljoen euro voor hem betaalt.

Volgens René komt Donny van de Beek door zijn optreden met Ajax in de Champions League als een grote meneer binnen. Bekijk hieronder het fragment.

René lovend: 'Van de Beek komt binnen als een grote meneer'
2:22
René lovend: 'Van de Beek komt binnen als een grote meneer'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.