Terug

Volg Vandaag Inside

Van de Beek mogelijk weer beschikbaar bij Manchester United

Van de Beek mogelijk weer beschikbaar bij Manchester United

19 feb 2021, 18:12

Donny van de Beek is zondag voor de thuiswedstrijd tegen Newcastle United weer beschikbaar bij Manchester United, de nummer 2 van de Premier League. De oud-Ajacied moest de gewonnen uitwedstrijd donderdag tegen Real Sociedad (0-4) aan zich voorbij laten gaan wegens een spierblessure. Volgens zijn trainer Ole Gunnar Solskjaer gaat het met zijn herstel de goede kant op.

"Hij maakt kans op een plaats in de selectie", zei de Noor. "We zullen even de training van zaterdag moeten afwachten. Daarna maak ik mijn ploeg bekend. Ik hoop dat hij er weer bij kan zijn."

Aanvaller Edinson Cavani, die donderdag het duel in de Europa League eveneens miste door een spierblessure, lijkt ook weer vrijwel speelklaar. Volgens Solskjaer wil ManUnited het contract van de 34-jarige international van Uruguay graag verlengen. Hij kwam in oktober transfervrij over van Paris Saint-Germain, de club waar hij uitgroeide tot topscorer aller tijden.

Cavani tekende destijds een contract voor 1 seizoen, met een optie voor nog een jaar. "Ik ben onder de indruk van hem", liet Solskjaer weten. Cavani was tot dusver goed voor zeven doelpunten in 24 duels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.