Terug

Volg Vandaag Inside

'Suárez mogelijk in ruildeal betrokken met Van de Beek'

'Suárez mogelijk in ruildeal betrokken met Van de Beek'

23 aug 2020, 11:36

De Spaanse sportkrant El Mundo Deportivo weet te melden dat FC Barcelona en Ajax bezig zijn met een ruildeal. Het is geen geheim dat de Spaanse club interesse heeft in Donny van de Beek. Ze zouden daar naar verluidt 20 miljoen euro voor over hebben én Luis Suárez.

De Catalaanse club zit op het moment krap in de financiële ruimte en moet daarom op creatieve manieren zoeken naar mogelijke transfers. Van de Beek is een speler die eerder ook al genoemd is in combinatie met Barcelona. Om die redenen lijkt El Mundo Deportivo nu te weten dat Suárez betrokken zou kunnen worden in een ruildeal.

Met de komst van Ronald Koeman zullen er ook degelijk spelers vertrekken bij de Catalaanse grootmacht. Zo meldden verschillende media eerder dat onder andere Arturo Vidal en Ivan Rakitic kunnen vertrekken. Van de Beek brengt niet alleen de gemiddelde leeftijd omlaag maar zorgt ook voor scorend vermogen.

Een ruildeal is helemaal nog niet zeker aangezien Suárez een contract heeft tot 2021 en zelf kan beslissen of hij weg wil of wil blijven.

Eerder spraken de mannen al over welke club beter bij Van de Beek zou passen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.