Terug

Volg Vandaag Inside

'Van de Beek moet eerste versterking worden bij het nieuwe Barcelona onder Koeman'

'Van de Beek moet eerste versterking worden bij het nieuwe Barcelona onder Koeman'

18 aug 2020, 01:09

Barcelona domineert het nieuws de afgelopen dagen. Na de blamerende nederlaag tegen Bayern München in de Champions League (2-8), kondigde president Bartomeu grote veranderingen aan en die lijken nu ook te komen. Le 10 Sport meldt namelijk vanavond dat Donny van de Beek de eerste grote aanwinst moet worden onder het 'nieuwe Barcelona' van Ronald Koeman.

Waar een transfer naar aartsrivaal Real Madrid eerder nog afketste, gaat Barcelona nu een serieuze poging doen om de middenvelder naar Catalonië te halen. Koeman heeft zijn wensenlijstje namelijk al doorgegeven aan de directie en Van de Beek zou bovenaan staan. Van de Beek is onder Koeman een vaste waarde op het middenveld bij Oranje.

Bij een transfer zou Van de Beek herenigd worden met Frenkie de Jong. De twee vormden samen met Lasse Schöne een ijzersterk middenveld in het succesjaar van Ajax in de Champions League. De aanvallende middenvelder moet bij Barcelona meer diepgang gaan brengen op het nogal statische, verdedigende middenveld. Van de Beek scoorde tijdens de succesvolle Champions League-campagne veel belangrijke goals voor Ajax, waaronder tegen Juventus en Tottenham Hotspur.

De 23-jarige middenvelder is momenteel nog aan het bijkomen van de transfersoap met Real Madrid. Van de Beek werkt nu op trainingkamp met Ajax in Oostenrijk toe naar de start van het nieuwe seizoen en liet al aan FOX Sports weten het niet erg te vinden om nog een jaar in Amsterdam te blijven. 'Het is heel ingewikkeld, we hebben het over een heel moeilijke periode op het gebied van transfers. Niets is nog zeker, maar ik ben nog steeds Ajacied en ben er trots op dat ik in deze ploeg zit. Als dit hele coronavirus niet was gebeurd, had het anders kunnen zijn. Nu is er geen enkele vorm van duidelijkheid, we moeten afwachten hoe alles uiteindelijk afloopt. Ik ben er nog steeds en heb na al die jaren nog steeds veel plezier. Als ik komend seizoen ook voor Ajax speel, ga ik veel plezier maken. Ze zullen me niet horen klagen', liet Van de Beek weten.

De mannen van Veronica Inside zijn overtuigd van de kwaliteiten van de makkelijk scorende middenvelder. René wist dan ook zeker dat Van de Beek zou slagen bij Real Madrid. Bekijk hier de beelden!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.