Terug

Volg Vandaag Inside

Van de Beek mist training Oranje vanwege keuring Man Utd

Van de Beek mist training Oranje vanwege keuring Man Utd

31 aug 2020, 20:04

Donny van de Beek ontbreekt maandag op de training van het Nederlands elftal in de aanloop naar de komende interlands tegen Polen en Italië in de Nations League. De middenvelder van Ajax ontbreekt omdat hij door Manchester United medisch wordt gekeurd.

De keuring is in Nederland. Van de Beek meldt zich maandagavond gewoon weer in het trainingskamp van Oranje in Zeist.

Ajax en Manchester United bereikte zondag overeenstemming over een transfer van de 23-jarige middenvelder, die voor een bedrag tussen de 40 en 45 miljoen euro vertrekt. De aanvallende middenvelder zet zijn handtekening onder een 5-jarig contract als hij wordt goedgekeurd.

Bondscoach ad-interim Dwight Lodeweges verklaarde eerder op maandag dat Van de Beek bij de selectie van Oranje voor de duels met Italië en Polen blijft. 'Donny wil er hartstikke graag bij zijn. Dus ik zie geen reden om hem er niet bij te houden.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.