Terug

Volg Vandaag Inside

‘Van de Beek in gesprek over overgang naar Juventus’

‘Van de Beek in gesprek over overgang naar Juventus’

12 okt 2021, 00:00

Juventus heeft de gesprekken geopend met Guido Albers, de zaakwaarnemer van Donny van de Beek. De Oude Dame hoopt de middenvelder te verleiden tot een winterse transfer naar Turijn. 

Van de Beek maakte in de zomer van 2020 voor 39 miljoen euro de overstap van Ajax naar Manchester United, maar komt dit seizoen opnieuw weinig in de plannen van trainer Solskjaer voor. Juventus hoopt Van de Beek naar de Serie A te halen, en is volgens La Stampa al in gesprek met zaakwaarnemer Albers. Volgens de Italiaanse krant zet Juventus in op een huurtransfer met een eventuele optie tot koop. 

Een winters vertrek uit Manchester lijkt onvermijdelijk voor Van de Beek. De 24-jarige oud-Ajacied deed dit seizoen pas 5 minuten mee in de Premier League. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.